miercuri, 5 ianuarie 2011

"Miley Cyrus se drogheaza" adevar sau fictiune?

         Cu toti stim ce s-a spus despre Destinity Hope Cyrus (Miley Cyrus) , dar acum vrem sa stim  daca e adevarat sau  daca revistele mint. Au fost publicate poze, ceea ce ne face sa credem ca e adevarat, dar fiecare revista sau blog face orice pentru a ne atrage  pe noi, cititorii. Orice poza poate fii trucata . Exista programe pe calculator cu ajutorul carora putem modifica poze. NU tot ceea ce vedem sau citim intr-o revista e real.
          Ceea ce spun e ca NU TREBUIE SA CREDEM ORICE BARFA AUZITA SAU CITITA! Fiecare crede ce vrea ,eu doar v-am avertizat ca s-ar putea sa citim  ceva intr-o revista sau pe internet, si mai tarziu, s-ar dovedi ca ceea ce am  citit sau auzit e fals pana la ultimul cuvant! Niciodata nu poti sti adevarul. Barfele vin si pleaca , dar nu stii cand cineva a vrut doar sa fie bagat in seama si a inventat o noua  barfa "foarte interesanta" care devine subiect de discutii comun, iar in cele din urma toti afla ca e doar o minciuna .            
           Cat despre Miley Cyrus si despre faptul ca ea se drogeaza, inca nu se stie daca e real sau fals!Daca e adevarat, atunci imi pun intrebarea : "Ce a facut-o pe Miley sa se comporte asa?". Inainte ea era plina de viata. Oare ce a adus-o in acest stadiu? Ce a determinat-o pe Miley sa inceapa sa se drogeze? De obicei oamenii se comporta ca ea cand li se intampla ceva, o tragedie. Nimeni nu stie sa i se fi intamplat  lui Miley asa ceva, deci nu se poate dovedi ca fata aceasta se comporta rebel si se drogeaza.  A mai ramas o singura dovada a acestei barfe; fiind ultimele videoclipuri ale  fetei.Comportandu-se atat de rebel in ele, Miley da dovada de faptul ca incet incet devine gotica. Cum am mai spus, " nu se stie adevarul", dar totusi exista dovezi    despre ceea ce se spune in legatura ce aceasta fata scapata de sub control. Unii ar zice ca popularitatea si faima ei au dus-o la aceasta purtare. Adevarul sta ascuns undeva ,acolo , in spatele a tot ceea ce s-a zis.

        
 

Un comentariu: