duminică, 9 ianuarie 2011

Justin Bieber are un tatuaj

                Tanarul cantaret Justin Bieber are un tatuaj intr-o zona a corpului mai ascunsa. El a fost fotografiat de paparazzi in Sydney,Australia. Parazzi au aflat ca tatuajul semnifica o pasare in zbor  si e  o traditie din familia lui Justin. Tanarul in varsta de 16 ani a vrut sa pastreze traditia familiei sale chiar daca asta inseamna sa isi faca un tatuaj. "Familia e totul pentru mine " a declarat tanarul.

Fanele lui Justin Bieber ii trimit amenintari Selenei Gomez


           Dupa ce Selena Gomez si Justin Bieber a fost surprinsi in momente de dragoste fanele tanarului canadian au  luat-o razna. La adresa de Twitter a Selenei au aparut amenintari si cuvinte vulgare de la fanele lui Justin Bieber.Fanele baiatului vor sa se razbune pe Selena pentru ca i-a furat inima idolului lor.  
  

Selena Gomez a absolvit liceul

         Tanara cantareata Selena Gomez a absolvit  liceul de curand. Fata se bucura mult ca a terminat liceul , dar vrea sa mearga si la facultate..Selena a vrut sa-si faca o poza cu diploma de absolvire in mana.

          "Am si alte proiecte legate de noi productii, insa nu vreau sa vorbesc despre astea." a declarat ea.  

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Miley Cyrus si-a facut 4 tatuaje

        Tanara cantareata Miley Cyrus si-a facut 4 tatuaje in diferite parti ale corpului. Pe mana fetei e un tatuaj  "foarte interesant". Cantareata mai are cate un tatuaj pe degetul mic de la mana dreapta,pe san si pe urechea dreapta.       



        Tatal lui Miley e dezamagit de fata si a declarat ca fiica lui se transformat intr-un monstru.

Selena Gomez e fana Justin Bieber

        Selena Gomez a spus recent ca s-ar bucura foarte mult daca Justin Bieber ar  primi un premiu pentru activitatea sa muzicala.
        Selena recunoaste ca il admira mult pe Justin.

        "Munceste foarte mult si asta este de apreciat  la cineva care are  numai 16 ani" a spus fata.      

joi, 6 ianuarie 2011

EmilyBlog: Poveste de dragoste veche intre Selena Gomez si Ju...

EmilyBlog: Poveste de dragoste veche intre Selena Gomez si Ju...: "Cu toti credeam ca e doar o amintire din trecut,dar se pare ca povestea de dragoste intre Selena Gomez si Justin Bieber continua. Cei doi in..."

Cinematografia 7D


         Multi dintre noi am vazut filme cu ochelarii 3D, dar deja sunt vechi. Au aparut noile filme in 7D . La cinamatogrefele 7D scaunele se misca. Efectele speciale 7D te fac sa crezi caci chiar faci parte din film. Sunt soareci care trec pe sub picioarele tale ,animale care te stropesc stranutand , extraterestrii care vin si se aseaza langa tine, monstrii care te lovesc cu crengi si fantome care iti pun mana pe umar.Aceste efecte speciale te pot face sa te simti ca si cum ai mers intr-o alta lume.Toti peretii de la cinematografele 7D sunt niste ecrane uriase. Bineinteles ca majoritetea filmelor 7D, sunt filme de groaza, cum ar fi "Haunted House", un film horror de mare succes.Filmele 7D se vand si pe internet costand mii de dolari, sau poti plati si cu poze rare cu anumite vedete.Un film cumparat pe internet poate sa coste 10 poze Lady Gaga, 25 poze Byonce sau 30 poze Shakira. Trebuie sa ai pozele originale altfel vei plati milioane de dolari.E foarte greu  sa gasesti un film 7D ,dar datorita efectelor speciale extraordinare cu siguranta merita tot sacrificiul.

Poveste de dragoste veche intre Selena Gomez si Justin Bieber




Cu toti credeam ca e doar o amintire din trecut,dar se pare ca povestea de dragoste intre Selena Gomez si Justin Bieber continua. Cei doi indragostiti au fost surprinsi in momente de amor. Cine stie cat va mai dura aceasta poveste de dragoste , dar oricand cei doi se pot despartii. Cu siguranta ei nu sunt singurul cuplu din America. Mai exista si multe alte povesti de dragoste intre starurile americane. In  fiecare zi se poate infiripa  o iubire noua.

miercuri, 5 ianuarie 2011

"Miley Cyrus se drogheaza" adevar sau fictiune?

         Cu toti stim ce s-a spus despre Destinity Hope Cyrus (Miley Cyrus) , dar acum vrem sa stim  daca e adevarat sau  daca revistele mint. Au fost publicate poze, ceea ce ne face sa credem ca e adevarat, dar fiecare revista sau blog face orice pentru a ne atrage  pe noi, cititorii. Orice poza poate fii trucata . Exista programe pe calculator cu ajutorul carora putem modifica poze. NU tot ceea ce vedem sau citim intr-o revista e real.
          Ceea ce spun e ca NU TREBUIE SA CREDEM ORICE BARFA AUZITA SAU CITITA! Fiecare crede ce vrea ,eu doar v-am avertizat ca s-ar putea sa citim  ceva intr-o revista sau pe internet, si mai tarziu, s-ar dovedi ca ceea ce am  citit sau auzit e fals pana la ultimul cuvant! Niciodata nu poti sti adevarul. Barfele vin si pleaca , dar nu stii cand cineva a vrut doar sa fie bagat in seama si a inventat o noua  barfa "foarte interesanta" care devine subiect de discutii comun, iar in cele din urma toti afla ca e doar o minciuna .            
           Cat despre Miley Cyrus si despre faptul ca ea se drogeaza, inca nu se stie daca e real sau fals!Daca e adevarat, atunci imi pun intrebarea : "Ce a facut-o pe Miley sa se comporte asa?". Inainte ea era plina de viata. Oare ce a adus-o in acest stadiu? Ce a determinat-o pe Miley sa inceapa sa se drogeze? De obicei oamenii se comporta ca ea cand li se intampla ceva, o tragedie. Nimeni nu stie sa i se fi intamplat  lui Miley asa ceva, deci nu se poate dovedi ca fata aceasta se comporta rebel si se drogeaza.  A mai ramas o singura dovada a acestei barfe; fiind ultimele videoclipuri ale  fetei.Comportandu-se atat de rebel in ele, Miley da dovada de faptul ca incet incet devine gotica. Cum am mai spus, " nu se stie adevarul", dar totusi exista dovezi    despre ceea ce se spune in legatura ce aceasta fata scapata de sub control. Unii ar zice ca popularitatea si faima ei au dus-o la aceasta purtare. Adevarul sta ascuns undeva ,acolo , in spatele a tot ceea ce s-a zis.